Træning

Hos Johannitterne er træningen åben for alle året rundt. I græssæsonen foregår træningen på Engen,og når græsset ikke er til at spille på, finder træningen sted på grus ved Vanløse Idrætspark eller diverse indendørs haller. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at spørge Anton eller Morten. Folk, der ønsker at træne med Johannitterne, bedes kontakte selv samme.

Under træningen må eventuelle tilskuere ikke betræde træningsbanen. Holdets træningsbolde, veste, kegler og andet udstyr må ikke benyttes af andre end spillerne.

Efter endt træning er det muligt at få autografer fra spillerne samt at få taget billeder sammen med dem. I forbindelse med træningssessioner er det også muligt at lave korte interviews med spillerne (efter træningen) på træningsbanen eller i omklædningsrummet. Større interview-ønsker med spillerne skal aftales på forhånd og i god tid med pressechef Kristian Vest Nielsen og er forbeholdt pressen. Pressekonferencer annonceres i god tid på hjemmesiden.

Vær opmærksom på at træningstiderne løbende kan ændres. Ændringer kan læses på forsiden under Træningstider.Retur til foregående

Featured spillerprofil

Morten

Topscoreliste

  • Frede: 8
  • Morten: 8
  • Mathias: 1
  • Aksel: 1

Sidste kamp

Turnering
Johannitterne - Bk. Skjold
Lørdag d. 18/10 kl. 11.00
Engen

Forrige kamp

Turnering
Amager FF - Johannitterne
Lørdag d. 11/10 kl. 11.00
John Tranums Alle