Kampreferat 13. september 2008

3 point på Kløvermarken

Endnu 3 point tikkede ind på kontoen, da Johannitterne besejrede Christianshavn IK med cifrene 6-3 på en særdeles knoldet og tør bane på Kløvermarken. I det flotte sensommervejr fik tilskuerne fornøjelsen af at opleve en række flotte mål, hvor især Frede brillerede med sin sublime sparketeknik.

Helt uvant startede Johannitterne i højt gear fra kampens start, hvilket hurtigt kastede to scoringer af sig, hvor hhv. Aksel og gæstespilleren Madsen havde sidste fod på. Herefter faldt tempoet lidt, og CIK kom bedre ind i kampen, hvilket udmøntede sig en reducering midt i 1. halvleg, hvor et langskud strøg igennem et særdeles passivt forsvarsarbejde fra Johannitterne.

Med pausestillingen 2-1 var kampen stadig helt åbent, men igen kom Johannitterne bedst ud på banen og fik hurtigt udbygget føringen, endnu engang ved Madsen, hvis skud ramte en ordentlig knold og snød christianshavnernes målmand fuldstændig. Madsen var kort efter på pletten igen, og bankede en ripost fra Antons skud på stolpen i mål.

Herfra tog Frede over, først med et frispark fra en spids vinkel langt udefra, som han på smukkeste vis skruede over i det lange hjørne, og derefter et lige så flot skud midt for mål, men lige så langt udefra, som strøg i en elegant bue over målmanden.

De sidste 10 minutter slap Johannitterne grebet lidt, hvilket gav CIK to reducerende mål, men sejren var aldrig rigtig i fare. Kort før slutfløjtet tilkæmpede Johannitterne sig et straffespark, som Kiplev dog brændte til stor morskab for holdkammeraterne. Kampen endte således 6-3 til Johannitterne, som med 3 sejre ud af 4 mulige nu for alvor har meldt sig ind i oprykningskampen.