Kampreferat 7. september 2008

Pausestilling: 4-3 – Slutresultat: 4-3

Johannitterne kunne fejre sæsonens første rigtige sejr efter hjemmekampen mod Brønshøj, der sidste sæson besejrede Johannitterne med 2-1 i Tingbjerg, og dermed var revanchen også en realitet. Hele 7 mål bød 1. halvleg på, mens 2 halvleg blev en målløs affære.

Der var således ikke spillet mange minutter, inden bolden var i nettet for første gang. Efter elegant bandespil med gæstespilleren Torp, kunne Morten fyre et projektil af mod Brønshøjs målmand, der ikke var i stand til at holde bolden, som lige akkurat sneg sig over stregen. Kort efter var Torp selv på pletten, da Morten spillede ham alene med målmanden, som Torp sikkert udplacerede. 3-0 blev det også til efter fortrinligt kombinationsspil, som Frede kunne sætte sidste fod på.

Herefter begyndte Brønshøj så småt at vågne op, hvilket udmøntede sig i to hurtige scoringer. Johannitterne svarede hurtigt igen med et perfekt hjørnespark fra Frede, som Morten kunne snitte videre til gæstespilleren Scheel, der let kunne løbe bolden i mål. Endnu engang lykkedes det dog Brønshøj at reducere, da et forholdsvis ufarligt langskud kort før pausen smuttede under gæstemålmanden Søren.

2. halvleg viste sig hurtigt at stå fuldstændig i kontrast til de første 30 minutter. Spillet blev langsommere, bolden var næsten mere uden for banen end indenfor, og samtidig begyndte Brønshøj at lade sine frustrationer gå ud over kampens dommer og i flere situationer gå over stregen i tacklingerne, hvilket kostede dem et direkte rødt kort.

Med en mand i overtal kunne Johannitterne stille og roligt køre kampen til ende, selvom især Torp fik flere store muligheder for at udbygge føringen. Men de tre point kom i hus, og Johannitterne kunne dermed cementere positionen som nr. 4 i ligaen.