Kampreferat 19. april 2008

New Johannit Patriots

Blot to kampe er spillet i den nystartede sæson. Og Johannitterne ser ud til at være som forvandlet hen over vinterpausen. I hvert fald ligner Johannitterne et helt nyt hold, som igen er klar til at leve op til sit tilnavn, som Johannesskolens stolthed.

Det forpligter at være patrioter på Johannesskolen, men holdet har endelig levet op til bestyrelsens forventninger. Status efter anden kamp er, at Johannitterne har slået sin egen målrekord med hele 17 mål. Samtidig har holdet bragt sig i spisen af ligaen, og bookmakere verden over er stille og roligt ved at sænke oddset på en Johannit-oprykning.

Andet opgør bar igen præg af, at Johannitterne havde flere sæsoners erfaring i benene, hvorimod modstanderen B93 spillede sin første kamp nogensinde. Klubberne havde på forhold godt kendskab til hinandens styrker og svagheder, da lige godt halvdelen af kampens aktører havde fælles fortid i Grøndal Boldklub. Overraskende nok virkede B93 meget rustne, og allerede efter få minutter stod det klart, at Johannitterne var 93’erne klart overlegne.

Efter ti minutter havde Aksel bragt Johannitterne i spidsen med 2-0. Første scoring blev sat ind på et let hovedstød, hvor 93’ernes målmand, David Boy, fejlvurderede et indlæg. Anden scoring var en gentagelse af Aksels fremragende scoring mod Hekla: et godt ryk væk fra modstandernes forsvar og et efterfølgende køligt, hårdt spark.

I løbet af første halvleg benyttede Johannitterne sig af sine udskiftninger med jævne mellemrum. Intensiteten fejlede ikke noget af samme grund, trods det alt for gode vejr. Inden halvlegen havde Johannitterne bragt sig foran med hele 4-0. På fjerde mål lykkes det endelig Frederik at flugte bolden i kassen. Riflen var en konstant trussel – selv langt ude foran mål.

Anden halvleg var et rent deja-vu for Johannitterne. Münther indledte festlighederne med en scoring helt oppe i det lange hjørne af modstanderens mål, et mål som sendte Johannitternes fans tilbage i samme ekstase som var tilfældet sidst Münther-manden scorede et pragtmål mod Hekla. Efterfølgende bragte Johanniterne sig yderligere foran med en scoring fra Torp og et selvmål af den tidligere GBK’er Henrik Jensen.

Status var nu 7-0 og Johannitterne besluttede sig for at gøre sidste kamps kunststykke efter. Kort efter snakken om en gentagelse af 9-0-sejren var indledt spillerne imellem, blev ligaens bedste målmand, Christopher Hansen, vist ud med ti minutter tilbage af kampen. Frederik overtog målmandshandskerne for resten af kampen. Uheldigvis fik Frederik sparket et skidt målspark lige ud i favnen på 93-angriberne og passerede Frede.

Krede lod sig dog ikke mærke af den trykkede stemning Johanniterne imellem. Han kæmpede fortsat ihærdigt, og i bedste Don-stil formåede han at score efter lidt klumpspil kort før tid. Dermed var kampen fuldendt. Ikke alene vandt Johannitterne anden kamp i træk i overbevisende stil, men nu havde samtlige johannitter fået scoret deres første mål for holdet. Johanniterne ligner samtidig ligaens svar på New England Patriots efter to kampe. Målscoren er imponerende 17-1, og holdet ser ikke ud til at kunne rystes af forfølgerne i ligaen. ”JS STOLTHED RYKKER OP” som fansene sang efter kampen.

Retur til foregående

Featured spillerprofil

Morten

Topscoreliste

  • Frede: 8
  • Morten: 8
  • Mathias: 1
  • Aksel: 1

Sidste kamp

Turnering
Johannitterne - Bk. Skjold
Lørdag d. 18/10 kl. 11.00
Engen

Forrige kamp

Turnering
Amager FF - Johannitterne
Lørdag d. 11/10 kl. 11.00
John Tranums Alle