Sæsonen

Sæsonen i tal 2008

Johannitternes sidste sæson som studerende på Johannesskolen var lige som efteråret præget af manglende marginaler, når kampene skulle afgøres. Spillemæssigt havde holdet således fortjent bedre end den skuffende 8.-plads. Især hvad stabilitet angår, var der fremgang at spore, og Johannitterne kunne således spille med om sejren til sidste sekund i hver eneste kamp. Dette afspejler sig bl.a. i en ganske pæn målscore på 27-19, som også især er et resultat af en forrygende sæsonstart med to sejre på hhv. 9-0 i 8-1. Samtidig giver de blot 19 indkasserede mål en status som ligaens tredjebedste forsvar, hvilket Hansen også i høj grad skal krediteres for.

Disse storsejre banede også vejen for i alt 8 ud af holdets 10 spillere blev noteret for mål gennem sæsonen. Topscoreren blev igen Aksel med 6 mål tæt forfulgt af Kiplev og Morten med 4 mål hver.
Samtidig scorede både Krede og Don deres første mål for Johannitterne. De mange forskellige målscore vidner også om en meget bred deltagelse i kampene, og der var aldrig problemer med at stille hold. Således har der til Johannitternes kampe gennemsnitligt været 7,8 spillere fra holdet, hvilket betyder, at hver spiller i gennemsnit har deltaget i 7 kampe ud af 9 mulige.

Münther spillede som den eneste alle 9 kampe, og dermed kunne han i sæsonens sidste kamp sammen med Morten fejre et jubilæum med kamp nr. 40 i KBU-regi. I den anden ende nåede Krede kun op på sin kamp nr. 13 i alt over 5 sæsoner. Tilskuermæssigt bød sæsonen ikke på de store overskrifter, og gennemsnitter blev således kun 5 tilskuere pr. kamp, hvilket de forskellige modstanderholds tilskuere har størst andel i.

Retur til foregående

Featured spillerprofil

Morten

Topscoreliste

  • Frede: 8
  • Morten: 8
  • Mathias: 1
  • Aksel: 1

Sidste kamp

Turnering
Johannitterne - Bk. Skjold
Lørdag d. 18/10 kl. 11.00
Engen

Forrige kamp

Turnering
Amager FF - Johannitterne
Lørdag d. 11/10 kl. 11.00
John Tranums Alle